ome eydap
ome eydap

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 30-8-2018

Συναδέλφισες-συνάδελφοι, Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας από 23-8-2018, σας ενημερώνουμε ότι στις 29-8-2018 ημέρα Τετάρτη, η Ομοσπονδία πραγματοποίησε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο παρουσία του δικηγόρου κ. Γ. Αρβανίτη - ο οποίος γνωμοδότησε για τα έγγραφα που έχει κυκλοφορήσει και αποστείλει σε όλο το προσωπικό η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ – και δηλώνουμε τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 23-8-2018

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ εκφράζει την έκπληξή της και την δυσαρέσκειά της όσον αφορά την κυκλοφορία από την πλευρά της Διοίκησης και συγκεκριμένα της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, των δύο εγγράφων (αρ. πρωτ. 4882/2-8-2018 και αρ. 10/10-8-2018), καθώς και του «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΣΣΕ 31-7-2018

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι, Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ για την υπογραφή μιας αξιοπρεπούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ζητάμε από όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μέλη μας καθώς και όλους τους συναδέλφους,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 14-6-2018

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι • Μετά την καταλυτική παρέμβαση της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στην χτεσινή συνεδρίαση (13-6-2018) του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, το Δ.Σ. της Εταιρείας αποφάσισε εκτός ημερησίας διάταξης να επαναπροσλάβει τους συναδέλφους υδρονομείς άμεσα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 8-5-2018

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι Με την μορφή του επείγοντος σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και μάλιστα στις 08:30 π.μ. η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ σήμερα Τρίτη 8 Μαΐου 2018 φέρνει για ψήφιση τα εξής θέματα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2018 Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα με τα προβλήματα και τις προκλήσεις να παραμένουν τεράστια. Γι' αυτό επιβάλλεται να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα των συνδικάτων την Τρίτη 1η Μάη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 25-4-2018

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι σας ενημερώνουμε για τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 23-4-2018

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συναδέλφους εργαζόμενους της ΔΕΗ, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για ξεπούλημα της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ 22-3-2018

Η Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό καθιερώθηκε στη συνδιάσκεψη του ΟΗΕ σχετικά με το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας το 1992. Τη σχετική απόφαση πήρε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 22 Δεκεμβρίου του 1992, που όρισε την 22α Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 19-3-2018

Συναδέλφισσες &συνάδελφοι, Η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ την Παρασκευή 16-3-2018 πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης προς όλο το προσωπικό της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περισσού. Κατά γενική ομολογία ήταν μία επιτυχημένη συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων που μας έδωσε την δυνατότητα να τους ενημερώσουμε για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει μετά την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8-3-2018

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, Η Διεθνής Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας υπενθυμίζει σε όλους μας, πόσο καταλυτικός είναι ο ρόλος των γυναικών, ως παράγοντας επίλυσης προβλημάτων στην κοινωνία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ 28-2-2018

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι, Στα πλαίσια του δύσκολου αγώνα που έχουμε μπροστά μας ως Συνδικάτο απέναντι στο Υπερταμείο, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου Διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ βρέθηκε στις Βρυξέλλες στην προσπάθεια εξεύρεσης συμμάχων, Ελλήνων και ξένων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 5-2-2018

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι, Την Τετάρτη 31-1-2018 συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων και μετά από ομόφωνη απόφαση προχώρησε την ίδια μέρα σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ ζητώντας τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 29-1-2018

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε για τα εξής: (1) Την εβδομάδα που μας πέρασε παραδώσαμε στην Διοίκηση της Εταιρείας την πρόσκληση για την έναρξη των μεταξύ μας διαπραγματεύσεων για την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Ζητάμε από την Διοίκηση στο επόμενο Δ.Σ. της Εταιρείας να ορίσει επιτροπή, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για την νέα Σ.Σ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ 12-1-2018

Συναδέλφισες-συνάδελφοι Σε καθημερινή βάση "σερβίρεται" από την κυβέρνηση η υπόσχεση για έξοδο από τα μνημόνια, η οποία θα λειτουργήσει δήθεν ως καταλύτης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της χώρας, απαράδεκτη δικαιολογία για να εφαρμόσει άμεσα όλα τα κακώς κείμενα προς τους πολίτες και την χώρα.