ome eydap
ome eydap

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 19-3-2018

Συναδέλφισσες &συνάδελφοι, Η Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ την Παρασκευή 16-3-2018 πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης προς όλο το προσωπικό της Εταιρείας στην αίθουσα εκδηλώσεων του Περισσού. Κατά γενική ομολογία ήταν μία επιτυχημένη συνάντηση με μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων που μας έδωσε την δυνατότητα να τους ενημερώσουμε για την κατάσταση που έχουμε περιέλθει μετά την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 13-3-2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Κατόπιν των πρόσφατων εξελίξεων και την ένταξη της ΕΥΔΑΠ στο Υπερταμείο, βρισκόμαστε ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Εταιρείας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8-3-2018

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, Η Διεθνής Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας υπενθυμίζει σε όλους μας, πόσο καταλυτικός είναι ο ρόλος των γυναικών, ως παράγοντας επίλυσης προβλημάτων στην κοινωνία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ 28-2-2018

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι, Στα πλαίσια του δύσκολου αγώνα που έχουμε μπροστά μας ως Συνδικάτο απέναντι στο Υπερταμείο, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου Διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ βρέθηκε στις Βρυξέλλες στην προσπάθεια εξεύρεσης συμμάχων, Ελλήνων και ξένων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 5-2-2018

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι, Την Τετάρτη 31-1-2018 συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων και μετά από ομόφωνη απόφαση προχώρησε την ίδια μέρα σε παράσταση διαμαρτυρίας κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ ζητώντας τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ 29-1-2018

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε για τα εξής: (1) Την εβδομάδα που μας πέρασε παραδώσαμε στην Διοίκηση της Εταιρείας την πρόσκληση για την έναρξη των μεταξύ μας διαπραγματεύσεων για την νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Ζητάμε από την Διοίκηση στο επόμενο Δ.Σ. της Εταιρείας να ορίσει επιτροπή, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις για την νέα Σ.Σ.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ 12-1-2018

Συναδέλφισες-συνάδελφοι Σε καθημερινή βάση "σερβίρεται" από την κυβέρνηση η υπόσχεση για έξοδο από τα μνημόνια, η οποία θα λειτουργήσει δήθεν ως καταλύτης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της χώρας, απαράδεκτη δικαιολογία για να εφαρμόσει άμεσα όλα τα κακώς κείμενα προς τους πολίτες και την χώρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ 10-1-2018

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και εργασιακή ηρεμία. Σας ενημερώνουμε σχετικά με το θέμα της επικαιροποίησης των δικαιολογητικών για την παροχή: (Α) οικογενειακού επιδόματος, (Β) υγειονομικής περίθαλψης και (Γ) θεώρησης των βιβλιαρίων ασθενείας για το έτος 2018 τα εξής:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ BIENNALE ΤΗΣ SEOUL- ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ

In addition to its many activities this year, the EYDAP Employees Federation contributed to the discussion of the topic ‘privatization of commons’ at the “Seoul Biennale of Architecture and Urbanism” that was held this past autumn in South Korea. At this international event, representatives from cities around the world gathered to explore important urban issues and challenges, including the politics of resources and the privatization of commons.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ11-12-2017- 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 14-12-2017

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι Η κυβέρνηση συνεχίζοντας την ίδια αδιέξοδη πολιτική «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Εφαρμόζει μια φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στον νέο προϋπολογισμό, έναν προϋπολογισμό κοινωνικής ισοπέδωσης και ανακύκλωσης της ύφεσης. Πέρα από τα μέτρα του προϋπολογισμού για το 2018 (

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24-11-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες- συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι στις 20-11-2017 συνεδρίασε το ΔΣ της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και αποφάσισε παρουσία και των Πρωτοβαθμίων Σωματείων μελών της:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ εκφράζει την θλίψη, την οδύνη και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ στις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την χώρα μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 16/11/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: 44 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 6-11-2017

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των συνεχών ενεργειών μας για τη παραμονή των 23 συναδέλφων υδρονομέων στην εργασία τους, η Ομοσπονδία των εργαζομένων συμμετείχε σήμερα 6-11-2017 και ώρα 11:00 σε συνάντηση στα γραφεία του ΑΣΕΠ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-11-2017

ΟΜΟΦΩΝΑ Ζητάμε άμεσα από το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ την μετατροπή των συμβάσεων των 23 συναδέλφων υδρονομέων σε αορίστου χρόνου και να μην γίνει καμία απόλυση μέχρι την υλοποίηση του αιτήματός μας.